aneb Pravidla publikování

12.10.2012 10:01

Web Nestranné Hustopeče je necenzurovaný a otevřený čtenářům i přispěvovatelům. I když preferujeme, aby se autoři článků i příspěvků v diskuzích pod své názory podepisovali jménem i příjmením, nemůžeze zabránit tomu, že tak neučiní, popřípadě uvedou pseudonym.

Texty publikované na tomto webu i v diskuzích jsou názory občanů a my jako provozovatelé těchto stránek se s nimi nemusíme vždy ztotožnit. Přesto je ale nemažeme a jsou někdy cennou zpětnou vazbou i pro nás.

Pokud diskuse nebude spjata s výše uvedeným tématem a pokud v ní nebudou pokládány dotazy vedoucí k objasnění problematiky, bude zastavena.

 

Protože chceme být seriózním webem, dovolujeme si stanovit několik pravidel publikování článků a příspěvků na www.nestrannehustopece.cz .

Vážíme si toho, když je budete respektovat.

  • Podepisujte své články i přípěvky v diskuzi Vaším jménem i příjmením.
  • Ve svých článcích a příspěvcích neútočte na děti.
  • Neužívejte vulgární výrazy a urážky, budou správcem webu mazány.
  • Na našem webu nepublikujeme reklamu.

 

Děkujeme.

Diskusní téma: aneb Pravidla publikování

Datum: 07.01.2019

Vložil: Libor Odvářka

Titulek: Čistota ve městě a okolí

Dobrý den,
rád bych se zeptal, jestli je nějaká vyjímka pro chovatele koní, že neuklizí koňské exkrementy. V okolí Valkýry a cestě k rybníku se skoro nedá bez vyhýbání exkrementům projít.
Také v okolí Valkýry je cesta neskutečně zablácená.
Předpokládám, že se nejedná o soukromou cestu a platí povinnost řidiče při vjezdu na komunikaci vozidlo očistit. V případě, že dojde ke znečištění silnice by měl zajistit očistu silnice.

Přidat nový příspěvek